Lid worden

Vul onderstaand formulier in als je graag wil komen zwemmen in onze club. Wij contacteren je zodra er plaats is. Instapmomenten zijn in september en januari.

Voor de kinderen en jongeren (-18) die willen komen zwemmen in onze club, organiseren we een testmoment eind augustus (aanmelden voor 01/08) en eind december (aanmelden voor 01/12). De trainers kijken dan in welke groep je thuishoort. Vul dus het formulier in om op zo’n testmoment uitgenodigd te worden.

Om zelf een eerste inschatting te maken van de groep waarin je thuishoort, kan je een kijkje nemen bij de verschillende groepen. De trainers en trainingsuren van de groepen staan ook op de site.

Problemen met dit formulier? Laat iets weten via wachtlijst.vzsa@gmail.com!

Heb je na twee weken geen bevestiging van je inschrijving op de wachtlijst ontvangen? Stuur dan een mailtje naar wachtlijst.vzsa@gmail.com, want dan hebben we je inschrijving niet ontvangen.

De ‘regels’ van de wachtlijst zijn eenvoudig.
  • De datum waarop je het formulier op de website invult, bepaalt de volgorde van de wachtlijst.
  • Gezinsleden van de leden van onze club krijgen een jaar voorrang. Op voorwaarde dat hun gezinslid ook al minstens een jaar bij VZSA zwemt.
  • Iedereen die op de wachtlijst staat voor 1 december (voor het testmoment in januari) of voor 1 augustus (voor het testmoment in augustus) zal uitgenodigd worden voor ons testmoment.
  • Ben je tijdens het testmoment niet aanwezig zonder dit op voorhand te melden, dan zal je van de wachtlijst geschrapt worden.
  • Voor wie recreatief wil komen zwemmen is er geen testmoment.  In januari of september (afhankelijk van inschrijving op de wachtlijst) zal je een berichtje krijgen of je al dan niet kan starten.
  • Kindjes die 5 jaar of jonger zijn, worden niet getest. Als er plaats is starten zij automatisch in de watergewenning.

2 gedachten over “Lid worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s