Lid worden

Vul onderstaand formulier in als je graag wil komen zwemmen in onze club. Wij contacteren je zodra er plaats is. Instapmomenten zijn in september en januari.

Voor de kinderen en jongeren (-18) die willen komen zwemmen in onze club, organiseren we een testmoment eind augustus (aanmelden voor 01/08) en eind december (aanmelden voor 01/12). De trainers kijken dan in welke groep je thuishoort. Vul dus het formulier in om op zo’n testmoment uitgenodigd te worden.

Om zelf een eerste inschatting te maken van de groep waarin je thuishoort, kan je een kijkje nemen bij de verschillende groepen. De trainers en trainingsuren van de groepen staan ook op de site.

Problemen met dit formulier? Laat iets weten via wachtlijst.vzsa@gmail.com!

Heb je na twee weken geen bevestiging van je inschrijving op de wachtlijst ontvangen? Stuur dan een mailtje naar wachtlijst.vzsa@gmail.com, want dan hebben we je inschrijving niet ontvangen.

De ‘regels’ van de wachtlijst zijn eenvoudig.
– De datum waarop je het formulier op de website invult, bepaalt de volgorde van de wachtlijst.
– Gezinsleden van de leden van onze club krijgen een jaar voorrang. Op voorwaarde dat hun gezinslid ook al minstens een jaar bij VZSA zwemt.
– Wie zwemles wil volgen, of in de competitiegroep zwemmen, krijgt een mailtje voor het testmoment. Ben je niet aanwezig zonder iets te laten weten, dan sta je niet langer op de wachlijst.
– Voor de vervolmaking volwassenen of recreatief zwemmen is er geen testmoment. Je wordt op de hoogte gehouden in september of januari, of je kan starten.

Advertenties

Een gedachte over “Lid worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s